duminică, 4 ianuarie 2009

De ce am ales artizanatul


Doresti sa descoperi ce asteapta Dumnezeu de la tine?
Asculta-ti inima!!
Nici unul dintre cei 6 miliarde de oameni ai planetei nu are acelasi ritm al inimii ca al tau. In acelasi mod, Dumnezeu ti-a dat un ritm emotzional care incepe sa creasca in apropierea anumitor subiecte sau activitatzi.Nu incepe sa-ti pese instinctiv, mai mult de anumite lucruri decat altora?
Acestea sunt printre indiciile care ne arata unde trebuie sa slujim…Dumnezeu doreste sa il slujesti cu pasiune, nu cu indoiala.Rareori indeplinim cu succes lucruri facute fara pasiune.Ascultarea vocii inimii te poate conduce inspre lucrarea pe care Dumnezeu doreste sa o faci.
Unul dintre semnale este entuziasmul!Cand faci ce-ti place, nimeni nu trebuie sa te motiveze, sa te verifice, aplaude sau recompenseze.O faci din pura placere.Mai mult, atunci cand faci lucruri care ti le-a pregatit Dumnezeu, devi si mai talentat.Pasiunea naste progresul.Daca nu esti pasionat in ceea ce faci, nu vei excela niciodata in acel domeniu.Cei care realizeaza cele mai marete lucruri, au succes datorita pasiunii, nu obligatziei sau profitului.Nu-ti risipi viata facand ceva care nu este o expresie a inimii tale.Sensul este mult mai important decat banii.La urma urmei, banii nu iti vor fii de folos.Ce rost are sa ai din ce trai daca nu ai pentru ce trai…
Descopera lucrurile pe care le faci cu pasiune, cele pentru care inima ta arde…si fa-le spre gloria Sa!!

Un comentariu:

  1. frumos hobby. o sa-ti urmaresc blog-ul cu mare placere. Eu acum postez retete dar cand termin cu ele incep sa-mi fac un coltisor si pentru alte creatii (felicitari, linguri pictate etc.)
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere