marți, 16 martie 2010

Colectia Aristocats - Marie



Aproape toate fetitele pe care le cunosc isi doresc sa fie ca mami.Sa aibe pantofi ca ai lui mami, rochite ca ale lui mami, posete ca ale lui mami...
Anais e la fel.Asa ca Alina a realizat o colectie absolut delicioasa de posete identice pentru mamica si pentru fetita.
Dupa multe lupte....multe...din cauza de probleme postale in Brazilia au ajuns la mine posetele Aristocats. Sunt minunate. Sunt din doc roz iar pe interior sunt captusite cu bumbac roz cu bulinute albe. Poseta mea e mare...Maaaaare. Incap scutecele lui Anais, termosul cu apa, portfelul, Biblia,carticica de rugaciuni, cartile lui Anais, jucariile lui Anais, cheile, telefonul, reviste si ceva cumparaturi. Posetuta lui Anais e micuta si delicata. Amandoua sunt decorate cu un fel de breloc hand made cu pisica Marie din Aristocats facuta din fetru, un sir scurt de margele roz, un ciucuras, o floricica crosetata cu cristal swarowsk si o floricica din fetru.
Sunt absolut incantata!!
Daca vreti si voi luati legatura cu Alina de la www.viatainculorivesele.blogspot.com.Acum stiu ca lucreaza la o colectia fabuloasa de vara!

5 comentarii:

  1. Esti o dragutza! Posetele sunt facute cu drag si ma bucur ca va plac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,
    Imi face deosebita placere sa ma prezint ma numesc Claudia, sunt administratorul unui forum foarte dragut http://universul-copiilor.forumcreativ.ro/index.htm si as dori sa stiu daca va putem promova produsele dumneavoastra .
    Suntem la inceput dar sunt sigura ca vom prospera , deja avem cateva magazine virtuale ca sponsori care ne sprijina avand incredere in succesul nostru.
    Va propunem un parteneriat noi ne angajam sa va facem reclama iar dumneavoastra ne ve-ti sponsoriza cu un mic premiu lunar sau o alta alternativa stabilita de dumneavoastra.Vrem sa lansam si un concurs.
    Putem stabili impreuna in ce ar conta acest concurs pentru a aduce avantaje ambelor site-uri.
    Sper ca v-am lasat o impresie placuta si asteptam un raspuns oricare fiind el afirmativ sau negativ.

    Cu stima Claudia

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Claudia, invitatia dvs ma onoreaza. Cred ca pentru oricine ar fii un motiv de mandrie sa participe la campanii pe forumul dvs. Din nefericire de doua luni eu sunt in imposibilitatea de a trimite ceva inspre orice tara din lume. Eu traiesc in Brazilia si din dec autoritatea civila a suspendat zborurile postei braziliene asa ca, transferul coletelor se face terestru si nu exista o data certa de expediere a pachetelor. Asa ca eu cred ca mai mult v-as incurca sa promit un premiu si premiul sa ajunga la 3 luni dupa data promisa. In momentul in care se va remedia problema voi intra in contact cu dvs. Va multumesc inca o data.

    RăspundețiȘtergere