duminică, 3 ianuarie 2010

In tendinte




Eu nu stiu sa crosetez si nici sa tricotez.Dar imi plac tare mult toate lucrusoarele facute de mana...Cum zice sotul meu, tot ce e realizat manual e un produs exclusivist.
Ieri si alaltaieri, cat timp dormea Anais, m-am uitat pe www.style.com sa vad tendintele rtw pentru 2010. Spre marea mea placere am regasit reinterpretarea rochitelor de zana, cu muuuulte volanase si trandafiri din matase la Valentino, multe piese crosetate - sacouri, fuste, bluze, detalii la pantofi, posete - la Oscar de la Renta, Chanel si Doce&Gabbana...Asa ca mi-am comandat la www.feiticeiradasagulhas.blogspot.com/ trei piese, cate una in fiecare luna, pana vine toamna si la noi...Si cand vine toamna aici parca vad ca ne pregatim de mers in Romania, la caldura...Voi incepe cu pelerina aceea mov, dar parca mi-as face una culoarea untului...Inca nu m-am decis asupra culorii, poate ma ajutati voi cu ceva sugestii.

3 comentarii:

  1. Nu-i bai daca nu stii sa crosetezi sau sa impletesti, vad ca si asa creezi niste lucrusoare foarte frumoase. Nici nu ma mir ca ai fost invitata sa participi la acel targ.Ma bucur sincer ca am gasit blogul tau, va fi o noua sursa de inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doua maini dibace, multumesc mult pentru aprecieri, ma straduiesc sa invat...Oricum, comparativ cu ce am vazut la tine pe blog sunt tare departe....Muuuult departe de adevaratii artisti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru vizita Narcisa. Si sa stii ca nu esti deloc departe, pe mine febra crosetatului m-a luat cam prin august anul trecut, am urmarit cateva tutoriale si i-am dat bataie. Azi am facut prima mea inimioara amigurumi de exemplu si mi-am cam prins urechile la inceput. Iti urez spor in continuare si o zi superba!

    RăspundețiȘtergere